Dører & Vinduer

Vinduer i aluminium

Viken Fasade kan levere et stort utvalg av vinduer i aluminium og glass. Våre standardprodukter er Schüco AWS i flere varianter. Vindus-systemene leveres med lave U-verdier, og moderne design. Åpningsarter, betjeningsløsninger, og beslag i mange varianter.

Last ned brosjyre

Dører i aluminium

Vårt standardprodukt er Schüco ADS som er utviklet for å oppfylle de fleste krav til sikkerhet, isolasjon, funksjon og design. Dørene kan bygges med FG- godkjenning, og tilpasses de fleste låssystemer. Det finnes et stort utvalg av hengsletyper, trykkplater, dørlukkere, overflater og farger. Vi har et bredt utvalgt av designmuligheter med overflater i høy kvalitet som passer med flere av våre vindusystemer.

Dørsystemet finnes i flere ulike bygdedybder. Dette gir arkitekten stor frihet til å finne det optimale dørsystemet for ditt bygg. Rammehøyden og rammevekten gir også stort spillerom for å finne den beste arkitektoniske løsningen.

Last ned brosjyre

Skyve og foldedører

Med Schüco folde- og skyvedører kan du åpne opp og utvide bo- og arbeidsarealet. Det finnes mange gode bruksområder:

Høyisolerte aluminiumprofiler og valg av riktig energiglass sikrer optimal varmeisolasjon. Her kan du komponere skyvedøren utifra ditt ønske om størrelse, antall dørblad, åpninger, isoleringsgrad og sikkerhetsklasse. Bestandige profiler og overflatebehandling sørger for enkel rengjøring og minimalt vedlikehold.

Våre skyvedører skaper en moderne og luftig følelse, og passer til de fleste bygg. Skyvedørene kan enkelt mål-tilpasses til ditt bygg. Det finnes et bredt spekter å velge mellom innenfor skyvedørsområde. Du kan selv velge hva som er viktig for deg med tanke på design, energieffektivitet, innbruddssikkerhet og komfort.

Last ned brosjyre

Brannvinduer og branndører

Brannisolerende dører og brannvinduer brukes i mange forskjellige sammenhenger for å skape et sikrere og tryggere miljø. Vi er underlagt godkjenning og kvalitetssystem for branndører fra instituttet i Hanover. Våre branndører er bygd og testet for solid beskyttelse. Ved å ta i bruk moderne vindusløsninger kan du spare mye penger. Itillegg til å senke oppvarmingskostnadene bidrar et vindusbytte til å øke verdien på eiendommen din. Våre vinduer er funksjonelle, vedlikeholdsvennlige og har lang holdbarhet.

Når man skal velge vinduer handler det ikke bare om energieffektivitet og pris, man må også velge en stil og et materielle som passer til eiendommens karakter. Ettersom valg av vindu påvirker påfølgende generasjoner, er det viktig å tenke over nødvendige funksjoner, smart tilbehør og gode løsninger. Her kan vi hjelpe deg.

Last ned brosjyre

Automatikk: Bramo & Tormax

Automatiske slagdører er veldig praktiske: De lukker helt og er enkle å montere. Automatiske skyvedørssystemer fra TORMAX gir god komfort og fleksibilitet for en behagelig tilgang uten noen dørkontakt.

Kontakt oss!

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne vinduene som passer best til dine behov.